Jones Crawl – gör skäl för sitt namn

Gym Jones är mest känt för att ägaren och grundaren Mark Twight tränade skådespelarna i bland annat 300. Mer intressant men kanske mindre känt är att Twight också jobbar som rådgivare och tränare för diverse amerikanska militärförband samt atleter inom företrädesvis extremsporter som klättring, MMA etc.
The Jones Crawl är en ”WOD” som ofta dyker upp när man pratar om Gym Jones träningsmetod. Jag vet inte hur representativ den egentligen är, men efter att ha testat så skulle jag påstå att den gör skäl för sitt namn. Det känns som om att krypa hem är ett alternativ efteråt.

wpid-img_20141007_212955.jpg

Utförande

Tre rundor så snabbt som möjligt
10 Marklyft 115% av kroppsvikten
20 Upphopp på låda eller bänk 60cm

För att minska påfrestningen kan du kliva ner från lådan istället för att hoppa ner. Repetitioner på upphoppen räknas bara när du står helt rakt upp på lådan efter hoppet.

Kosttillskott med Kvalité - Ett av nordens största utbud på: Vitaminer / Mineraler / Aminosyror
Vill du tjäna pengar på att blogga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.