Ryck upp dig!

Här är en liten egenkomponerad WOD (workout of the day). Den består av ”sandsäcks-ryck” och chins. En sandsäck är ett bra tillskott till hemmagymmet, den är billig och enkel att göra själv, jag beskriver hur man göra i en tidigare artikel, och till skillnad från en skivstång så kan du släppa den i govlet eller marken utan att skada underlaget. Dessutom så är en säck av naturen otymplig, vilket förändrar dynamiken i en övning som ryck.

Utförande

21-13-9 reps sandsäcksryck och chins

Gör totalt 21 ryck innan du går vidare med 21 chins, och så vidare. Du kan dela upp repetionerna om du behöver, men du måste göra det totala antalet innan du går vidare till nästa övning.

Kosttillskott med Kvalité - Ett av nordens största utbud på: Vitaminer / Mineraler / Aminosyror
Vill du tjäna pengar på att blogga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.