McGhee – en halvtimme till fullständig utmattning

McGee är vad man i Crossfit kallar för Hero WOD. Det vill säga ett träningspass uppkallat efter en ”hjälte”, i det här fallet korpral Ryan C. McGhee. Hero WOD:s tenderar att vara rätt tuffa och det här är definitivt inget undantag.

Utförande

Under 30 minuter, utför så många rundor (AMRAP) som möjligt av:
5 marklyft 125kg
13 armhävningar
9 upphopp (på låda eller bänk, 60cm)

Jag lovar att det är tuffare än du tror, särskilt marklyften kommer att börja smaka brunt efter ett par rundor. Var inte rädd för att skala ner på vikten, det är viktigt att du kan hålla bra teknik genom hela passet! Upphoppen gör att du inte hinner återhämta dig mellan varven, och växlingen mellan marklyft och armhävningar är perfekt för att få upp pulsen.

Kosttillskott med Kvalité - Ett av nordens största utbud på: Vitaminer / Mineraler / Aminosyror
Vill du tjäna pengar på att blogga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.