Därför tränar jag -Del III

Rubriken till det här serien av inlägg  var ”Därför tränar jag” och det börjar väl vara dags för mig att besvara den frågan:

  • wpid-img_20140616_045712.jpg Jag tränar för att hålla mig frisk, inte bara för min egen skull utan också för att finnas där för mina barn och min familj även när jag blir äldre.
  • Jag gillar att känna mig stark och att orka med alla former av vardagliga fysiska utmaningar utan bekymmer.
  • Jag gillar att jag är i bättre form nu när jag är närmare fyrtio än trettio, än vad jag någonsin varit tidigare i mitt liv.
  • Jag gillar tanken på att jag, med lite tur, kommer att vara i ännu bättre form om tio år.
  • Träning är min terapi, det rensar hjärnan och hjälper mig att må bra även mentalt.

Det finns många fler anledningar till att jag tränar, men det här var i alla fall några. Nackdelar? Jo, det finns det väl. Ibland känns det bara slitigt och jag skulle hellre ligga i soffan. Ibland är jag trött på träningsvärken och på småskadorna jag drar på mig. Ibland tycker folk att jag är mer än lite knepig, när jag håller på som jag gör. Ibland så känner jag dåligt samvete, då det ju finns så mycket som jag skulle kunna göra hemma istället för den där timmen på gymmet eller i löpspåret. Men på lite sikt uppväger alltid fördelarna.

Spring. Lyft. Lev.
Kosttillskott med Kvalité - Ett av nordens största utbud på: Vitaminer / Mineraler / Aminosyror
Vill du tjäna pengar på att blogga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.